Over de Bikini

Op de onderste etage van Sociëteit “Hermes” zit studenten discotheek Bikini. Ooit begonnen als strandtent in Hoek van Holland geëxploiteerd door leden van het RSC, en sinds de opening van de Sociëteit eind jaren zestig gevestigd aan de Willem Ruyslaan. Het uiterlijk van Bikini is in de afgelopen dertig jaar maar weinig veranderd, maar afgelopen jaar is er een grondige verbouwing geweest. Bikini ziet er nu van binnen uit als een volwaardige discotheek.

De Rotterdamsche Studenten Discotheek Bikini is reeds een begrip in Rotterdam maar ook daar buiten. Wekelijks brengen studenten uit alle verschillende studentensteden van Nederland een bezoek aan Bikini. Ook buitenlandse studenten die een tijd in Rotterdam zitten zijn graag geziene gasten.

We verwelkomen dan ook alle studenten van binnen Rotterdam en buiten Rotterdam in Bikini, daar Bikini een apart orgaan van het RSC is en toegankelijk is voor allen!

Een geldig studentenpas is verplicht! Iedereen wordt aan de deur gecontroleerd.

Dat Bikini de studenten discotheek van Rotterdam is, komt naast de gezelligheid mede doordat Bikini studenten prijzen hanteert voor drank en vanwege de openingstijden.

Openingstijden:

Kijk voor openingstijden op Facebook of bij de Agenda!

Prijzen

Bier: €1,10
Fris: €1,10
Mix: €3,30